UWAGA !!! OSOBY NOWOREJESTRUJĄCE SIĘ NA FORUM!!!
INFORMUJEMY, ŻE ABY KONTO MOGŁO ZOSTAĆ UAKTYWNIONE PO ZAREJESTROWANIU SIĘ NALEŻY SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z JEDNYM Z ADMINISTRATORÓW DROGĄ MAILOWĄ NA TE ADRESY: waldo@gondolin.pl lub widzewiak@gondolin.pl
BRAK KONTAKTU SKUTKUJE BRAKIEM AKTYWACJI KONTA.
JEDNOCZEŚNIE PRZYPOMINAMY, ŻE ZGODNIE Z REGULAMINEM KAŻDE NOWO REJESTROWANE KONTO ZOSTAJE USUNIĘTE PO TRZECH MIESIĄCACH BRAKU JAKIEJKOLWIEK AKTYWNOŚCI.
Wiek: 26 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1508 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010
no, gdyby nie miał to bym nie żartował
_________________ like a true nature's child, we were born, born to be wild
Profesor
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
z tego co sie orientuje
to nowym wokalista Arondight zostal JUDAS, znany z demowek Krushera, czyli prawdziwy metalowiec z dlugimi wlosami. ciekawe jak z nim zabrzmi ta heroiczna muzyka, poniewaz mam pewne watpliwosci. Jaromir mial swietna maniere, polaczenie Rolfa Kasparka i punkowego zadzioru. Oby tylko nie zaczeli isc w kierunku glam-pudli.
z tego co sie orientuje
to nowym wokalista Arondight zostal JUDAS, znany z demowek Krushera, czyli prawdziwy metalowiec z dlugimi wlosami. ciekawe jak z nim zabrzmi ta heroiczna muzyka, poniewaz mam pewne watpliwosci. Jaromir mial swietna maniere, polaczenie Rolfa Kasparka i punkowego zadzioru. Oby tylko nie zaczeli isc w kierunku glam-pudli.
Z tego co wiem, to Judasa już nie ma i szukają kogoś na jego miejsce właśnie;)
_________________ Infidel Defilers... They shall all drown in lakes of blood...
Profesor
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
to w ciemnej dupie sa. w takim razie pierdole taka kapele