UWAGA !!! OSOBY NOWOREJESTRUJĄCE SIĘ NA FORUM!!!
INFORMUJEMY, ŻE ABY KONTO MOGŁO ZOSTAĆ UAKTYWNIONE PO ZAREJESTROWANIU SIĘ NALEŻY SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z JEDNYM Z ADMINISTRATORÓW DROGĄ MAILOWĄ NA TE ADRESY: waldo@gondolin.pl lub widzewiak@gondolin.pl
BRAK KONTAKTU SKUTKUJE BRAKIEM AKTYWACJI KONTA.
JEDNOCZEŚNIE PRZYPOMINAMY, ŻE ZGODNIE Z REGULAMINEM KAŻDE NOWO REJESTROWANE KONTO ZOSTAJE USUNIĘTE PO TRZECH MIESIĄCACH BRAKU JAKIEJKOLWIEK AKTYWNOŚCI.
_________________ "Zawsze patrzyłem na ten cały metal jak na muzykę dla ubogich.Była całkowicie pozbawiona uczucia.Bardziej koncentrowano się na technice. Większość stara się być szybka i wściekła.Grają tak, jakby chcieli zdążyć na ostatni pociąg" - Angus Young
Autopsy - Fiend for Blood / MDB - Symphonaire Infernus et Spera Empyrium - split MG
Pestilence - Malleus Maleficarum. Rzadko się zdarza bym wielbił środek deathowej dyskografii ponad okres debiutu. 1wsza Pestilence tylko dobra
Sword - Metalized
przemistrz
Nie przetrwało próby ścierki. A kiedyś wielka podnieta
_________________ Kiedym jako otrok do Oerre zawędrował
By wilkom ucztę krwawą wyprawić jak się patrzy
Klingi nam pieśń stalową na hełmach grały wrażych
I miały wilki żarła obfitość bogatą
Posoką spłynęło morze i kruk przywołał kruka
to ja jakoś Malevolentów nigdy nie mogłem ścierpieć - kilka podejść do płyt, dwie wizyty na ich koncertach i dupa; natomiast Sinister to dla mnie zawsze byli statyści na scenie