UWAGA !!! OSOBY NOWOREJESTRUJĄCE SIĘ NA FORUM!!!
INFORMUJEMY, ŻE ABY KONTO MOGŁO ZOSTAĆ UAKTYWNIONE PO ZAREJESTROWANIU SIĘ NALEŻY SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z JEDNYM Z ADMINISTRATORÓW DROGĄ MAILOWĄ NA TE ADRESY: waldo@gondolin.pl lub widzewiak@gondolin.pl
BRAK KONTAKTU SKUTKUJE BRAKIEM AKTYWACJI KONTA.
JEDNOCZEŚNIE PRZYPOMINAMY, ŻE ZGODNIE Z REGULAMINEM KAŻDE NOWO REJESTROWANE KONTO ZOSTAJE USUNIĘTE PO TRZECH MIESIĄCACH BRAKU JAKIEJKOLWIEK AKTYWNOŚCI.
ja juz w n-tym sklepie w poznaniu nie widzialem ani exodus, ani nevermore, ani overkill, cisnienia nie mam zeby koniecznie przez neta zamawiac, w koncu gdzies sie trafi przy okazji
_________________ gowno sie zdarza
Radomir777
Wiek: 32 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 1464 Skąd: okolice Warszawy
Wysłany: Sob 17 Lip, 2010
Z tegorocznych albumów sobie zakupiłem do tej pory Orphaned Land, Rotting Christ, Overkill, The dead weather i Exodusa (to trochę przypadkiem dostałem w zamian za inną pozycję). W najbliższym czasie dojdzie pewnie Nevermore i The National. Generalnie są to bardzo dobre płyty (może poza Nevermore, który jest tylko fajny) a w planach zakupów mam sporo pozycji. Tak więc rok nie jest zły, choć faktycznie sporo znanych kapel nagrało albumy poniżej oczekiwań - ztymże i tak w większości są to dobre płyty.
ja juz w tym roku zakupilem wiecej plyt z 2010r, niz przez caly rok poprzedni plyt z 2009 wiec zle nie jest... cale 6 juz sie nazbieralo
Ja jestem na dobrej drodze - w poprzednim 14, teraz już całe 9 I też nie jestem zawiedziony tym rokiem, a szykują się jeszcze 2 srogie kille: drugi PoS i Cage.
Ostatnio zmieniony przez Ramza Czw 29 Lip, 2010, w całości zmieniany 1 raz
IRON MAIDEN - The Final Frontier [jak się odpowiednio wypiorę to może wskoczy na pudło]
_________________ Hej, rób! Rób, bracie, rób! Co? To, co trzeba, rób, bracie i kwita. Hej, rób! Rób, aż po grób! Rób, bracie, rób, aż wyciągniesz kopyta!
IRON MAIDEN - The Final Frontier [jak się odpowiednio wypiorę to może wskoczy na pudło]
no w takim razie musi być dla Ciebie TRAGICZNY rok
... wręcz przeciwnie tym bardziej że patrząc na moja listę klasyfikacji płytowych 99% tych tytułów posiadam na zakupionych cd'ekach ...
... a co do iron Maiden mam ogromny sentyment do tego zespołu i już przez to album spokojnie mieści się w tzw. ekstraklasie klasyfikacji płytowych, czy faktycznie wskoczy na pudło zobaczymy ...
_________________ Hej, rób! Rób, bracie, rób! Co? To, co trzeba, rób, bracie i kwita. Hej, rób! Rób, aż po grób! Rób, bracie, rób, aż wyciągniesz kopyta!
Jak taka nudna płyta może być na pudle w roku, w których wyszły nowe krążki Cathedral, Nevermore, Exodus, Unleashed, H.E.A.T., Overkill, czy płyta Triptykon.
Jak taka nudna płyta może być na pudle w roku, w których wyszły nowe krążki Cathedral, Nevermore, Exodus, Unleashed, H.E.A.T., Overkill, czy płyta Triptykon.
nie znam, cienkie, nie znam, takie se, cienkie, takie se, średnie